• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Grybų pica

2010-09-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Grybų pica

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Rudonėlio – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Grybų – 150g
  • Fermentinis sūrio – 100g
  • Picos padų – 1vnt.
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 100g
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Iš tešlos iškočiojame picos pagrindą.
  2. Miško grybus apverdame pasūdytame vandenyje.
  3. Įkaitiname keptuvę ir sudedame smulkintą kiaulienos šoninę. Kepame kelias minutes ir tada sudedame smulkintą svogūną bei apvirtus grybus. Kepame 5-7 minutes.
  4. Picos paplotėlį aptepame aliejumi ir pabarstome prieskoniais bei druska.
  5. Ant picos paplotėlio dedame su šonine bei svogūnais apkeptus grybus.
  6. Viršų barstome tarkuotu sūriu ir dedame į orkaitę. Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, grybai, kiaulienos šoninė, raudonėlis, svogūnai, tešla

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Silkė su grybais
Sekantis įrašas: Marinuoti grybai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt