Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Rudonėlio – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Grybų – 150g
- Fermentinis sūrio – 100g
- Picos padų – 1vnt.
- Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 100g
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Iš tešlos iškočiojame picos pagrindą.
- Miško grybus apverdame pasūdytame vandenyje.
- Įkaitiname keptuvę ir sudedame smulkintą kiaulienos šoninę. Kepame kelias minutes ir tada sudedame smulkintą svogūną bei apvirtus grybus. Kepame 5-7 minutes.
- Picos paplotėlį aptepame aliejumi ir pabarstome prieskoniais bei druska.
- Ant picos paplotėlio dedame su šonine bei svogūnais apkeptus grybus.
- Viršų barstome tarkuotu sūriu ir dedame į orkaitę. Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Parašykite komentarą