• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Įdaras paukštienai

2010-12-02 by Kulinarė 1 Comment

Įdaras paukštienai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 200g
  • Vištienos sultinio – 650ml
  • Pievagrybių – 300g
  • Salierų – 4vnt.
  • Skrebučių – 350g
  • Čiobrelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Rozmarino – 1 šaukštas
  • Svogūnų – 3vnt.

Gaminimas

  1. Gilioje keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus ir salierus.
  2. Po 2 minučių sudedame pjaustytus grybus ir suberiame visus prieskonius. Viską išmaišome ir kepame dar 4 minutes.
  3. Po 4 minučių supilame sultinį ir užverdame. Užvirus sultiniui suberiame duonos skrebučius, išmaišome, nuimame nuo ugnies ir paliekame bent 5 minutėms pastovėti.
  4. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
  5. Sudedame daržoves su skrebučiais į kepimo indą, uždengiame folija ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 25 minutes porą kartų pamaišydami.
  6. Šiuo įdaru farširuojame kalakutą, vištą , žąsį ar antį

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čiobrelis, pievagrybiai, rozmarinas, salieras, skrebučiai, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Virtų bulvių kugelis su įdaru
Sekantis įrašas: Avokadų salotos su feta sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt