
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 200g
- Vištienos sultinio – 650ml
- Pievagrybių – 300g
- Salierų – 4vnt.
- Skrebučių – 350g
- Čiobrelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Rozmarino – 1 šaukštas
- Svogūnų – 3vnt.
Gaminimas
- Gilioje keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus ir salierus.
- Po 2 minučių sudedame pjaustytus grybus ir suberiame visus prieskonius. Viską išmaišome ir kepame dar 4 minutes.
- Po 4 minučių supilame sultinį ir užverdame. Užvirus sultiniui suberiame duonos skrebučius, išmaišome, nuimame nuo ugnies ir paliekame bent 5 minutėms pastovėti.
- Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
- Sudedame daržoves su skrebučiais į kepimo indą, uždengiame folija ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 25 minutes porą kartų pamaišydami.
- Šiuo įdaru farširuojame kalakutą, vištą , žąsį ar antį
Parašykite komentarą