• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Įdarytos cukinijos kepta su šonine

2011-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 nedidelės cukinijos
*200g kiaulienos šoninės
*350g kiaulienos faršo
*100g grietinėlės
*2 v.š. miltų
*150ml sultinio/vandens
*4 skiltelės česnako
*1 kiaušinis
*1 poras
*50ml aliejaus
*druska ir pipirai

Gaminimas


Cukinijas nuplauname ir, nupjovę galus, išskobiame vidų (padarome tuščiavidurias). (Galime perpjauti išilgai ir išskobus jas “susegti” mediniais smeigtukais).
Kiaulienos šoninę supjaustome plonomis juostelėmis.
Dubenyje sumaišome faršą su smulkintu česnaku, žiupsniu druskos ir pipirų bei kiaušiniu. Paruoštu faršu įdarome cukinijas.
Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame cukinijas, kurias ant vidutinės ugnies kepame iš visų pusių po keletą minučių. Paskui 1 minutę ant stiprios ugnies, kad švelniai apskrustų. Apskrudusias cukinijas apvyniojame kiaulienos šonine ir kad juosteles nenukristų persmeigiame mediniu smeigtuku.
Dubenėlyje sumaišome grietinėlę, miltus ir sultinį.
Porą perpjauname išilgai ir nuplauname.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Imame stiklinį kepimo indą, pilame likusį aliejų, Dugną išklojame porais, pilame paruoštą grietinėlės padažą ir sudedame apkeptas cukinijas.
Indą uždengiame ir kišame į orkaitę, kur kepame apie 35 minutes. Po 35 minučių nudengiame dangtį ir dar 5 minutes paskrudiname.
Patiekiame įdarytas cukinijas šiltas, užpildami grietinėlės padažu ir kepimo indo bei keletu troškintų porų.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, cukinijos, cukinijos receptai, cukinijų patiekalai, daržovės, faršas, grietinėlė, kiauliena, kiaulienos šoninė, kiaušiniai, miltai, Patiekalai receptai, poras, receptas, sultinys

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Trinta saliero ir morkų sriuba
Sekantis įrašas: Šparaginių pupelių salotos su pievagrybių pesto »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt