Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Bulvių – 600g
- Mėtų – 0.3 šaukštai
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 150g
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
- Supjaustome kiaulienos šoninę ir svogūną.
- Įkaitiname keptuvę su 4 šaukštais aliejaus ir sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kepame apie 20 minučių dažnai maišydami.
- Kai švelniai apskrunda bulvės, sudedame kiaulienos šoninę, (mėtas), svogūnus ir česnaką. Įberiame druskos ir pipirų ir išmaišome. Kepame dar 10 minučių.
- Patiekiame šiltas su kefyru ar grietine.
Parašykite komentarą