• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalafiorų ir kumpio užkepėlė

2010-12-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*800g kalafioro
*400g virto kiaulienos kumpio (ne rūkyto o žalio)
*150g pievagrybių
*2 v.š. sviesto
*2 v.š. miltų
*200ml pieno
*70g fermentinio sūrio
*50g džiūvėsių
*1 poras
*druska ir pipirai

Gaminimas

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
Kalafiorą susmulkiname mažomis šakelėmis ir suberiame į verdantį pasūdytą vandenį, kur verdame apie 2 minutes. Apvirtą kalafiorą nusausiname.
Virtą kiaulienos kumpį supjaustome nedideliais kubeliais.
Pievagrybius supjaustome į kelias dalis.
Kepimo indą ištepame sviestu ir suberiame apvirtus kalafiorus. Ant viršaus beriame pjaustytą kumpį, pjaustytą porą, beriame truputį druskos ir pipirų ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 15 minučių.
Dubenyje sumaišome pieną su miltais, trupučiu druskos ir pipirų, tarkuotu sūriu.
Po 15 minučių išimame kepimo indą su kumpiu ir kalafioru ir ant viršaus sudedame pjaustytus pievagrybius bei supilame pieno padažą su sūriu. Ant padažo tolygiai užbarstome džiūvėsius ir užkepėlę dedame atgal į orkaitę ir kepame dar 20 minučių.
Kalafiorų ir kumpio užkepėlę patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: fermentinis sūris, kalafioras, kiauliena, kumpis, miltai, pienas, pievagrybiai, poras, sviestas, užkepėlė

 

Panašūs receptai

Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Grybų ir faršo pyragas
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Pievagrybių blyneliai
Sekantis įrašas: Kalmarų ir krabų lazdelių mišrainė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt