• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kaneloni (cannelloni) makaronai įdaryti su faršu bei kopūstais

2011-07-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 10-12 kaneloni makaronų,
  • 250g mėsos faršo,
  • 1 svogūnas,
  • 300g kopūsto,
  • 4 skiltelės česnako,
  • 1 kiaušinis,
  • 100g fermentinio sūrio,
  • 300ml sultinio,
  • 2 v.š. aliejaus,
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Kopūstą smulkiai supjaustome ir kartu su aliejumi sudedame į keptuvę, kur kepame apie 5-8 minutes. Sudedame kartu faršą, smulkintą svogūną su česnaku, beriame druskos ir pipirų ir viską kepame dar 5 minutes. Iškeptą faršą su kopūstais nuimame nuo ugnies ir atvėsiname.
Į atvėsusį faršo ir kopūstų įdarą įmušame kiaušinį, sudedame tarkuotą sūrį ir išmaišome. Šiuo įdaru prikemšame kaneloni makaronus.
Į troškinimo puodą sudedame įdarytus makaronus ir užpilame juos sultiniu. Ant vidutinės ugnies troškiname kaneloni apie 25-35 minutes.
Troškintus makaronus patiekiame šiltus su pomidorų padažu.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, cannelloni makaronai, česnakas, faršas, fermentinis sūris, kiaušiniai, kopūstas, makaronai, mėsa, Patiekalai receptai, receptas, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Keto lazanija
Keto lazanija
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės

Previous Post: « Citrininis ledų kokteilis
Sekantis įrašas: Jautienos gabaliukai su keptomis bulvėmis ir daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt