Ingridientai
- 10-12 kaneloni makaronų,
- 250g mėsos faršo,
- 1 svogūnas,
- 300g kopūsto,
- 4 skiltelės česnako,
- 1 kiaušinis,
- 100g fermentinio sūrio,
- 300ml sultinio,
- 2 v.š. aliejaus,
- druska ir pipirai
Gaminimas
Kopūstą smulkiai supjaustome ir kartu su aliejumi sudedame į keptuvę, kur kepame apie 5-8 minutes. Sudedame kartu faršą, smulkintą svogūną su česnaku, beriame druskos ir pipirų ir viską kepame dar 5 minutes. Iškeptą faršą su kopūstais nuimame nuo ugnies ir atvėsiname.
Į atvėsusį faršo ir kopūstų įdarą įmušame kiaušinį, sudedame tarkuotą sūrį ir išmaišome. Šiuo įdaru prikemšame kaneloni makaronus.
Į troškinimo puodą sudedame įdarytus makaronus ir užpilame juos sultiniu. Ant vidutinės ugnies troškiname kaneloni apie 25-35 minutes.
Troškintus makaronus patiekiame šiltus su pomidorų padažu.
Parašykite komentarą