• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kaneloni (cannelloni) makaronai įdaryti su faršu bei kopūstais

2011-07-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 10-12 kaneloni makaronų,
  • 250g mėsos faršo,
  • 1 svogūnas,
  • 300g kopūsto,
  • 4 skiltelės česnako,
  • 1 kiaušinis,
  • 100g fermentinio sūrio,
  • 300ml sultinio,
  • 2 v.š. aliejaus,
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Kopūstą smulkiai supjaustome ir kartu su aliejumi sudedame į keptuvę, kur kepame apie 5-8 minutes. Sudedame kartu faršą, smulkintą svogūną su česnaku, beriame druskos ir pipirų ir viską kepame dar 5 minutes. Iškeptą faršą su kopūstais nuimame nuo ugnies ir atvėsiname.
Į atvėsusį faršo ir kopūstų įdarą įmušame kiaušinį, sudedame tarkuotą sūrį ir išmaišome. Šiuo įdaru prikemšame kaneloni makaronus.
Į troškinimo puodą sudedame įdarytus makaronus ir užpilame juos sultiniu. Ant vidutinės ugnies troškiname kaneloni apie 25-35 minutes.
Troškintus makaronus patiekiame šiltus su pomidorų padažu.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, cannelloni makaronai, česnakas, faršas, fermentinis sūris, kiaušiniai, kopūstas, makaronai, mėsa, Patiekalai receptai, receptas, sultinys, svogūnai

 

Panašūs receptai

Makaronų apkepas su faršu
Makaronų apkepas su faršu
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Wok Makaronai
Wok Makaronai

Previous Post: « Citrininis ledų kokteilis
Sekantis įrašas: Jautienos gabaliukai su keptomis bulvėmis ir daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt