• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kapota tešla

2010-10-18 by Kulinarė 3 komentarai

Tešla

Ingridientai

  • Grietinės (30%) – 500g
  • Sviesto – 500g
  • Kvietinių miltų – 1000g
  • Kiaušinių – 2vnt.

Gaminimas

  1. Miltus persijojame į dubenį.
  2. Sudedame gabaliukais pjaustytą sušalusį sviestą, grietinę bei kiaušinius.
  3. Viską ilgai kapojame dideliu peiliu, kol nelieka sausų miltų.
  4. Paruoštą tešlą (vieną gabalą) dedame į šaldytuvą ir šaldome maždaug 3,5 val.

Kategorijos:Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: grietinė, kiaušiniai, miltai, sviestas, tešla

 

Panašūs receptai

Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Baltyminė duona be gliuteno
Baltyminė duona be gliuteno
Virtinukai su grybais
Virtinukai su grybais

Previous Post: « Graikiški sluoksniuotos tešlos mėsos pyragėliai
Sekantis įrašas: Obuolių sriuba »

Reader Interactions

Comments

  1. Grazina

    2014-09-27 at 17:43

    Nesupratau ,kiek tas iseina o,5g sviesto ir gretines?

    Atsakyti
  2. Kulinarė

    2014-09-29 at 12:40

    Na čia klaidelė – kg.

    Atsakyti
  3. Augustinas

    2018-11-14 at 21:29

    kiek supratau tai Grietinės 30% riebumo turi būti grietinė, o svieto 500g

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt