• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Auksinė vištiena su mėtine salsa

2019-07-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Vištienos krūtinėlių – 2vnt
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Mėtų – 15g
  • Žirnelių (šaldytų) – 150g
  • Balto vyno acto – 3 šaukštai
  • Druskos – 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 1 arbatinis šaukštelis
  • Pupelių (šaldytų) – 150g
  • Smidrų – 300g
  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūrio (Feta) – 80g

    Gaminimas

    1. Į dubenėlį pilame 2 valg. š. aliejaus, 1 valg. š. acto, dedame čili pipirus, pipirus, dalį druskos ir išmaišome.
    2. Vištienos krūtinėlėse padarome įpjovas, kad atrodytų kaip grotelės. Dedame į marinatą. Gerai apvoliojame iš išminkome, kad pasidengtų marinatu.
    3. Dedame vištieną į gerai įkaitintą keptuvę. Kepame apie 5-8 minutes, kol abi pusės gražiai apskrus ir vidus bus iškepęs.
    4. Supjaustome smidrus nedidelėmis 2-3 cm lazdelėmis.
    5. Į verdantį vandenį dedame šaldytas daržoves su smidrais. Verdame apie 10-15 minučių.
    6. Į blenderį dedame mėtas, druską, pilame 1 valg. š. aliejaus bei actą.
    7. Iš verdančio puode pasemiame vieną samtį vandens su daržovėmis ir taip pat dedame į blenderį. Viską gerai sutriname.
    8. Į lėkštę dedame virtas daržoves, ant viršaus išdėliojame juostelėmis pjaustytą vištieną ir pagardiname mėtine salsa.
    9. Galiausiai apibarstome fetos sūriu.
    10. Skanaus!

    Kategorijos:Karšti patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Pietūs, Sportas ir sveikata, Valgiai

    Panašūs receptai

    Vištiena Fajita
    Vištiena – Fajita
    Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže
    Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže
    Krevetės su smidrais

    Previous Post: « Indiška vištiena Murgh Makhani
    Sekantis įrašas: Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu »

    Reader Interactions

    Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Primary Sidebar

    Secondary Sidebar

    Populiariausi receptai

    • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
    • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
    • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
    • Makaronai su sūriu ir grietinėle
    • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

    Naujausi blogo įrašai

    Čederio sūris

    Bokoncini (bocconcini) sūris

    Mirinas

    Peletrūnas

    Čiobrelis

    Copyright © 2019 · Kulinare.lt