Ingridientai
- 4 didelės bulvės
- 150g-200g rūkytos lašišos
- 30g laiškinio česnako (galima pakeisti svogūnų laiškais)
- 2 a.š. kaparėlių
- 3 v.š. riebios grietinės
- 1 a.š. šviežių krapų
- 1 v.š. citrinos sulčių
- druska ir pipirai
Gaminimas
Bulves nuplauname ir kartu su lupenomis išverdame. Atvėsusias bulves supjaustome griežinėliais 0,5cm storio).
Kaparėlius susmulkiname ir sudedame į dubenėlį. Kartu sudedame smulkintus laiškinius česnakus, krapus ir labai smulkiai supjaustytą rūkytą lašišą. Pilame citrinos sultis, beriame truputį druskos ir pipirų ir viską išmaišome su grietine.
Išdėliojame pjaustytas bulves ant lėkštės ir ant kiekvieno griežinėlio dedame po šaukštelį lašišos aptepo.
Prieš patiekdami šį užkandį bent 20 minučių palaikome šaldytuve.
Parašykite komentarą