Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 2 šaukštai
- Makaronų – 400g
- Fermentinis sūrio – 150g
- Svogūnų – 1vnt.
- Sviesto – 1 šaukštas
- Dešros (daktariškos) – 300g
- Porų – 0.5vnt.
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Daktarišką dešrą sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome smulkiais gabaliukais. Porą bei svogūną susmulkiname.
- Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame svogūnus bei porus. Kepame apie 2-3 minutes.
- Į keptuvę sudedame dešrą ir dar porą minučių kepame. Dešrai apkepus dedame grietinę, įberiame druskos ir pipirų, išmaišome ir padažą užpilame ant išvirtų makaronų.
- Sutarkuojame sūrį ir dedame į puodą su makaronais. Viską išmaišome, dar minutę pakaitiname ant silpnos ugnies ir patiekiame.
Parašykite komentarą