Ingridientai
- Druskos – 0.1 arbatinis šauktštelis
- Kvietinių miltų – 400g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Vandens – 100ml
Gaminimas
- Išplakame kiaušinį su žiupsneliu druskos.
- Į dubenį supilame miltus ir padarome duobutę viduryje. Į duobutę pilame kiaušinių plakinį ir vandenį. Ranka pradedame maišyti viduryje kiaušinį ir vandenį vis paimdami nuo šonų miltų. Taip išminkome visą tešlą (jei tešla labai sausa-pilame dar vandens).
- Išminkytą tešlą paliekame bent 30 minučių pastovėti.
- Po 3 minučių tešlą labai plonai iškočiojame ir supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Perklojame juos maistine plėvele ir dedame į šaldiklį.
- Ši lakštinė tešla puikiai tiks kepant šiltus užkandžius.
Parašykite komentarą