• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Tacos su kepta lašiša

2019-08-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g kopūstų
  • 0.5 vidutinio agurko
  • 0.25 puod. balto vyno acto
  • 3 valg. š. krapų
  • 3 arb. š. druskos
  • 1 arb. š. pipirų
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 700g lašišos filė
  • 2 arb. š. rūkytos aitriosios paprikos (chipotle) miltelių
  • 1 laimo
  • 12 tortilijų lakštų
  • 4 avokadų

 

Gaminimas

  1. Į dubenėlį dedame apie 1 arb. š. tarkuotos laimo žievelės, aitriąją papriką, druskos ir viską sumaišome.
  2. Iš laimo išspaudžiame sultis, aptepame lašišą ir apibarstome prieskonių mišiniu.
  3. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių 12-15 minučių.
  4. Tuo tarpu kitame į kitą indą dedame tarkuotus kopūstus bei griežinėliais pjaustytus (nuluptus ir be sėklų) agurkus. Pilame actą, beriame smulkintus krapus bei pagardiname druska ir pipirais. Viską išmaišome.
  5. Avokadus nulupame ir sutriname atskirame dubenėlyje.
  6. Imame vieną tortilijos lakštą. Dedame avokadą, šiek tiek lašišos bei kopūstų. Jei reikia, pagardiname druska bei pipirais.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Karšti patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

Panašūs receptai

Lašiša su bulvių traškučių plutele bei mangų salotomis
Krevetės su smidrais
Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi
Lašiša ir saldžiosios bulvės azijietišku stiliumi

Previous Post: « Lašiša su bulvių traškučių plutele bei mangų salotomis
Sekantis įrašas: Moliūgų sriuba su sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt