
Ingredientai:
- 1 morka
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 česnako skiltelė
- Druska (nepadauginkite, druskos dėti nebūtina, jeigu sojos padažas labai sūrus)
- 1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
- 90g tofu (natūralaus skonio)
- 2 valgomieji šaukštai sojų padažo
- 1 arbatinis šaukštelis aitriųjų paprikų padažo
- 125g Wakame jūros dumblių
- 1 maža paprika
- Agurkas
- Sezamo sėklos
Paruošimas:
- Įkaitinama keptuvė su alyvuogių aliejumi, dedamas smulkintas česnakas, griežinėliais pjaustyta morka, žiupsnis druskos ir viskas pakepinama kelias minutes.
- Dedamas tofu, pilamas sojos padažas, citrinos sultys.
- Viskas pakepinama dar kelias minutes.
- Dedama paprika (tik tam, kad sušiltų).
- Į lėkštę dedamos wakame salotos, dedamas keptuvės turinys.
- Papjaustomas agurkas, pabarstoma sezamo sėklomis.
- Apšlakstoma aitriųjų paprika padažu.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą