• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepenėlių apkepas

2011-05-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g vištos kepenėlių
  • 4 bulvės
  • 2 svogūnai
  • 5 skiltelės česnako
  • 3 kiaušiniai
  • 100g miltų
  • 70ml pieno
  • 0,5 a.š. kepimo miltelių
  • 2 v.š. sviesto (aliejaus)
  • 1 v.š. aliejaus
  • 1 v.š. garstyčių
  • druska ir pipirai

Gaminimas

:
Bulves nulupame ir supjaustome labai smulkiais gabaliukais. Sumaišome dubenyje jas su aliejumi, trupučiu druskos ir pipirų. Sudedame į kepimo formą ir dedame į orkaitę, kur kepame jas apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintas kepenėles, kurias kepame ne ilgiau kaip 4 minutes. Beriame druskos ir pipirų. Iškeptas kepenėles sumaišome su smulkintu svogūnu ir česnaku.
Dubenyje išplakame kiaušinius su miltais, kepimo milteliais, pienu, garstyčiomis bei druska ir pipirais.
Į kepimo formą su apkeptomis bulvėmis tolygiai išdėliojame keptas kepenėles su svogūnu ir viską užpilame kiaušinių plakiniu.
Dedame apkepą į orkaitę ir kepame 30-35 minutes.
Iškeptą kepenėlių apkepą „išverčiame“ ant didesnės lėkštės ir patiekiame dar karštą.
Šį apkepą patiekiame su mornay padažu.

Kategorijos:Apkepai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, garstyčios, kepimo milteliai, kiaušiniai, miltai, pienas, sviestas, svogūnai, vištienos kepenėlės

 

Panašūs receptai

Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Cukinijų lazanija
Cukinijų lazanija

Previous Post: « Daržovėmis ir sūriu farširuotos paprikos
Sekantis įrašas: Braškių ir bananų kokteilis su ledais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt