• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptas kopūstas

2010-07-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptas kopūstas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Kopsūtų – 2vnt.
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Sviesto – 4 šaukštai

Gaminimas

  1. Šiam patiekalui kopūstų galvos turėtų būti mažos.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių.
  3. Dubenėlyje išplakame kiaušinį.
  4. Dideliame puode užverdame vandenį ir sudedame abu kopūstus. Apverdame juos 3-4 minutes ir išimame.
  5. Imame apvirtą kopūstą ir pjauname jį į 4 ar 6 dalis (pjauname per kotą, kad lapai neatsiskirtų).
  6. Kepimo skardą ištepame aliejumi ir sudedame kopūstus.
  7. Kopūstų viršų aptepame sviestu, pabarstome prieskoniais, įtriname česnaku ir aptepame plaktu kiaušiniu.
  8. Dedame į orkaitę ir kepame apie 40 minučių.
  9. Patiekiamas kaip garnyras prie mėsos patiekalų.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, garnyras, kiaušiniai, kopūstas, sviestas

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Vištienos ir makaronų užkepėlė
Sekantis įrašas: Morkų salotos su medaus ir citrinų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt