• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptas kvapusis moliūgas (butternut)

2010-11-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptas kvapusis moliūgas (butternut)

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Čiobrelių – 2 šaukštai
  • Moliūgų – 700g
  • Cinamono – 0.02 šaukšt.
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Saulėgrąžų – 10g

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Moliūgą supjaustome skiltelėmis (geriau didesnėmis) ir sudedame į dubenį, kur supilame aliejų ir išmaišome.
  3. Į dubenį sudedame smulkintą česnaką, beriame druskos ir pipirų, čiobrelius, cinamoną ir dar kartą gerai išmaišome, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų ant moliūgo skiltelių.
  4. Paruoštą moliūgą sudedame į kepimo indą ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 30 minučių (šakute pažiūrime, ar moliūgas suminkštėjęs).
  5. Po 30 minučių išimame moliūgą ir apibarstome lukštentomis saulėgrąžomis. Dedame atgal į orkaitę ir kepame dar 5-7 minutes.
  6. Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, cinamonas, čiobrelis, daržovės, moliūgas, Patiekalai receptai, receptas, saulėgrąžos

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
RIZOTAS
RIZOTAS (Risotto)

Previous Post: « Keptų pomidorų sriuba su vištiena
Sekantis įrašas: Keksiukai su uogiene »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt