• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti kalafijorai

2022-02-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti kalafijorai

Aš labai mėgstu kalafijorus, tačiau gaminu retai, nes jei pagaminu – valgau viena, mano šeimoje daugiau jų gerbėjų nėra…
Tačiau, kai pasigaminu tai jau mėgaujuosi…!!!

Keptiems kalafijorams reikės:

  • 1 vidutinio dydžio kalafijoro
  • 3-4 česnako skiltelės
  • 6 saulėje dž. pomidorų
  • 6 šviežių pomidoriukių/1 didelio pomidoro
  • 70g fetos sūrio
  • 1/2 paprikos
  • 4 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 2 v.š. citrinos sulčių
  • 1/2 a.š. kumino
  • 1 a.š. salžiųjų paprikų miltelių
  • 1/2 a.š. kajeno pipirų
  • 2 a.š. mėgstamų prieskoninių žolelių

Paruošimas

  1. Orkaitė įkaitinama iki 200 C.
  2. Tuo tarpu žiedinis kopūstas apverdamas porą minučių verdančiame vandenyje.
  3. Dubenyje sumaišomas alyvuogių aliejus su spaustu česnaku ir visais prieskoniais bei citrinų sultimis.
  4. Išviręs žiedinis kopūstas dedamas į dubenį ir kiekvienas žiedelis sumaišomas su prieskoniais ir dedamas į kepimo indą.
  5. Ant viršaus dedami smulkinti švieži ir džiovinti pomidorai, paprika, smulkinta feta.
  6. Kepama 10-15 min.
  7. Patiekiama su Tzatziki padažu arba tiesiog grietine.
  8. Skanaus!

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Sekantis įrašas: Avižos per naktį »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt