• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti kalafijorai

2022-02-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti kalafijorai

Aš labai mėgstu kalafijorus, tačiau gaminu retai, nes jei pagaminu – valgau viena, mano šeimoje daugiau jų gerbėjų nėra…
Tačiau, kai pasigaminu tai jau mėgaujuosi…!!!

Keptiems kalafijorams reikės:

  • 1 vidutinio dydžio kalafijoro
  • 3-4 česnako skiltelės
  • 6 saulėje dž. pomidorų
  • 6 šviežių pomidoriukių/1 didelio pomidoro
  • 70g fetos sūrio
  • 1/2 paprikos
  • 4 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 2 v.š. citrinos sulčių
  • 1/2 a.š. kumino
  • 1 a.š. salžiųjų paprikų miltelių
  • 1/2 a.š. kajeno pipirų
  • 2 a.š. mėgstamų prieskoninių žolelių

Paruošimas

  1. Orkaitė įkaitinama iki 200 C.
  2. Tuo tarpu žiedinis kopūstas apverdamas porą minučių verdančiame vandenyje.
  3. Dubenyje sumaišomas alyvuogių aliejus su spaustu česnaku ir visais prieskoniais bei citrinų sultimis.
  4. Išviręs žiedinis kopūstas dedamas į dubenį ir kiekvienas žiedelis sumaišomas su prieskoniais ir dedamas į kepimo indą.
  5. Ant viršaus dedami smulkinti švieži ir džiovinti pomidorai, paprika, smulkinta feta.
  6. Kepama 10-15 min.
  7. Patiekiama su Tzatziki padažu arba tiesiog grietine.
  8. Skanaus!

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Įdaryti baklažanai
Įdaryti baklažanai

Previous Post: « Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Sekantis įrašas: Avižos per naktį »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt