• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos bulvės su baklažanu ir kokosų pienu

2010-12-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 7 bulvės
  • 1 baklažanas
  • 1 a.š. garstyčių sėklų
  • 1 raudonas čili pipiras
  • 2 a.š. ciberžolės
  • 200ml kokosų pieno (skardinė)
  • 2 v.š. aliejaus
  • 0,25 druskos
  • 200ml vandens
  • druska

Gaminimas


Bulves nulupame ir supjaustome 2cm dydžio kubeliais.
Baklažaną supjaustome 1 cm dydžio kubeliais.
Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame garstyčių sėklas, smulkintą čili pipirą ir pakepame minutę ant vidutinės ugnies.
Prieskoniams apkepus, sudedame bulves bei baklažanus, kuriuos maišydami kepame apie 5 minutes.
Beriame ciberžolės prieskonius bei druską ant daržovių. Pilame vandenį ir kokosų pieną, sumažiname ugnį ir troškiname daržoves apie 15-20 minučių, kol bulvės suminkštėja.
Keptas bulves su baklažanu ir kokosų pienu patiekiame šiltas.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baklažanas, bulvės, ciberžolė, čili pipiras, garstyčios, kokosų pienas

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Klasikinės Valdorfo salotos
Sekantis įrašas: Itališkos salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt