Ingridientai
- 7 bulvės
- 1 baklažanas
- 1 a.š. garstyčių sėklų
- 1 raudonas čili pipiras
- 2 a.š. ciberžolės
- 200ml kokosų pieno (skardinė)
- 2 v.š. aliejaus
- 0,25 druskos
- 200ml vandens
- druska
Gaminimas
Bulves nulupame ir supjaustome 2cm dydžio kubeliais.
Baklažaną supjaustome 1 cm dydžio kubeliais.
Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi ir sudedame garstyčių sėklas, smulkintą čili pipirą ir pakepame minutę ant vidutinės ugnies.
Prieskoniams apkepus, sudedame bulves bei baklažanus, kuriuos maišydami kepame apie 5 minutes.
Beriame ciberžolės prieskonius bei druską ant daržovių. Pilame vandenį ir kokosų pieną, sumažiname ugnį ir troškiname daržoves apie 15-20 minučių, kol bulvės suminkštėja.
Keptas bulves su baklažanu ir kokosų pienu patiekiame šiltas.
Parašykite komentarą