
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Mėtų – 3 šaukštai
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 150g
- Svogūnų – 1vnt.
- Bulvių – 6vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Bulves nuskutame ir supjaustome stambiomis riekelėmis. Sudedame bulves į kepimo indą su 3 v.š. aliejaus ir kepame orkaitėje apie 20 minučių.
- Bulvėms apskrudus sudedame pjaustytą šoninę ir smulkintus svogūnus bei česnakus. Beriame mėtas ir pabarstome druska. Kepame dar 10-15 minučių.
- Patiekiame su kefyru ar grietine.
Parašykite komentarą