• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos pudingo skonio avižos

2021-07-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptos pudingo skonio avižos

Šios keptos avižos – tai tobulas pasirinkimas, kai norisi pusryčius paversti desertu. Arba tiesiog – tai gali būti puikus desertas prie kavos!

Keptų pudingo skonio avižų apatiniam sluoksniui reikės:

  • 120g maskarponės sūrio (naudojau 82%)
  • 180g šlapios varškės (naudojau 0,5%)
  • 2 v.š. agavų sirupo

Viršutiniam avižų deserto sluoksniui reikės:

  • 100g avižinių dribsnių
  • 150ml migdolų pieno
  • 1-2 v.š. kakavos
  • 1 v.š. agavų sirupo

Gaminimas:

  1. Apatinio sluoksnio visi ingredientai sumaišomi tarpusavyje ir dedami į kepimo indelius. (Įvairių kepimo indų bei indelių rasite mūsų parduotuvėje)
  2. Sumaišomi viršutinio sluoksnio ingredientai ir viskas pilama ant varškės indeliuose.
  3. Kepama 15-20 min. pagal norimą apskrudimą 180 C įkaitintoje orkaitėje.
  4. Galima valgyti tiek šiltą, tiek atvėsintą. Šiltu pavidalu – kaip košė, šaltu – kaip pyragas. Abu variantai skanūs 🙂
  5. Skanaus!

Jeigu šis patiekalas patiko, tuomet būtinai siūlome išbandyti ir mūsų vasarišką avižinę košę su arbūzu. Labai skanu!

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Patiekalai ir jų receptai, Sportas ir sveikata

 

Panašūs receptai

Avokadinis desertas
Avokadinis desertas
Bananų ir riešutų sviesto pudingas su Chia sėklomis
Bananų ir riešutų sviesto pudingas su Chia sėklomis
Naminiai morengai
Naminiai morengai

Previous Post: « AŠTRUS KREVEČIŲ DUBENĖLIS
Sekantis įrašas: Keptų ananasų salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt