Ingridientai
- 8 bulvės
- 200g mėsos faršo
- 1 svogūnas
- 2 skiltelės česnako
- 3-4 v.š. aliejaus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Bulves nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.
Faršą sumaišome su smulkintu svogūnu, česnaku ir žiuspneliu druskos bei pipirų.
Įkaitiname keptuvę (geriausia nedidelę) su 2 v.š aliejaus ir dedame pusę tarkuotų bulvių. ant bulvių dedame sluoksnį faršo ir ant viršaus likusias bulves. Keptuvę uždengiame ir ant silpnos ugnies kepame apie 15-20 minučių. Po 15-20 minučių su mentelėmis apverčiame visą kugelį ir pilame likusį aliejų. Vėl uždengiame ir kepame dar 15-20 minučių.
Iškepus kugeliui patiekiame jį šiltą su grietine.
Parašykite komentarą