• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kibinai su lašišos įdaru

2020-11-16 by Kulinarė 1 Comment

Kibinai su lašišos įdaru

Kibinų tešlai reikės:

  • 100g sviesto
  • 250g kvietinių miltų
  • 1 kiaušinio
  • 100g graikiško jogurto
  • Žiupsnelio druskos

Lašišos įdarui reikės:

  • 600g lašišos faršo
  • Puse citrinos sulčių
  • 20g krapų
  • Žuvies prieskonių

Gaminimo eiga:

  1. Į dubenį sutarkuokiye sviestą, supilkite persijotus miltus ir maišykite rankomis, kol gausis smulkus trupiniai.
  2. Tuomet sudėkite likusius tešlos ingridientus ir išmaišę bei suvinioję į maistinę plėvelę padėkite į šaldytuvą valandai.
  3. Sumaišykite lašišieną su citrinos sultimis, supjaustytais krapais bei prieskoniais.
  4. Tešlą iškočiokite, formuokite skrituliukus ir dėkite po šaukštą įdaro.
  5. Tuomet užspauskite kraštus ir sudėję ant kepimo popieriumi patiestos skardos užtepkite kiaušinio plakinio ir užbarstykite sezamų sėklų.
  6. Kepkite 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
  7. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Receptai visiems.

Kategorijos:Bandelės, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Angliškos bandelės (English muffins)
Angliškos bandelės (English muffins)
Bandelės su lašinukais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su dešrele ir sūriu

Previous Post: « Minkštutis šokoladinis pyragas
Sekantis įrašas: Moliūgų pyragas »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Naminių kibinų receptas | KULINARE.LT parašė:
    2021-07-22 11:10

    […] O jei norite kažko pikantiškesnio, būtinai išbandykite mūsų kibinus su lašiša. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt