• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Klasikinis sūrainis

2016-07-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Klasikinis sūrainis

Ingridientai

  • 4 mėsainių bandelės
  • 500g kapotos jautienos
  • 8 riekelės čederio sūrio
  • 50g majonezo
  • 70g pomidorų padažo
  • 4 lapai gūžinių salotų
  • 1/2 smulkinto svogūno
  • Pipirų
  • Druskos

Gaminimas

Į mėsą įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite 4 bandelės dydžio kepsnelius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepsnelius. Kepkite po 3-5 minutes kiekvieną pusę.

Bandeles perpjaukite į dvi dalis. Majonezu ištepkite apatinę dalį, o viršutinę – pomidorų padažu. Ant apatinės bandelės dalies dėkite salotos lapą, 1 riekelę sūrio, kepsnį ir antrą riekelę sūrio. Pabarstykite svogūnais ir uždėkite viršutinę bandelės dalį.

Mėsainis paruoštas. Skanaus!

Kategorijos:Dešrainiai ir mėsainiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bandelė, čederio sūris, jautiena, majonezas, pomidorų padažas, salotos, svogūnai

 

Panašūs receptai

Pusryčių burgeris
Pusryčių burgeris
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Naminis mėsainis
Naminiai mėsainiai

Previous Post: « Baltas sviestinis padažas
Sekantis įrašas: Picos padas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt