
Ingridientai
- 4 mėsainių bandelės
- 500g kapotos jautienos
- 8 riekelės čederio sūrio
- 50g majonezo
- 70g pomidorų padažo
- 4 lapai gūžinių salotų
- 1/2 smulkinto svogūno
- Pipirų
- Druskos
Gaminimas
Į mėsą įberkite druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite 4 bandelės dydžio kepsnelius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepsnelius. Kepkite po 3-5 minutes kiekvieną pusę.
Bandeles perpjaukite į dvi dalis. Majonezu ištepkite apatinę dalį, o viršutinę – pomidorų padažu. Ant apatinės bandelės dalies dėkite salotos lapą, 1 riekelę sūrio, kepsnį ir antrą riekelę sūrio. Pabarstykite svogūnais ir uždėkite viršutinę bandelės dalį.
Mėsainis paruoštas. Skanaus!
Parašykite komentarą