• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kokosinis tunas

2021-03-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Kokosinis tunas

Taip, šis patiekalas atrodo pritaikytas tikrai specifiniam skoniui. Mano receptorių kontrolė praleido jį su malonumu.

Tiems kas mėgsta kokosą ir tuną atskirai, manau šis derinys irgi bus priimtinas ir labai įdomus.

Ingredientai:

  • 100 ml. kokosų pieno
  • 2 saujos špinatų
  • 2 skiltelės žaliosios citrinos (+ 2 patiekimui)
  • 2 skiltelės česnako
  • 90g Tofu
  • Žiupsnis pipirų
  • 80g Kons.tuno alyvuogių aliejuje
  • 2 valgomieji šaukštai kokosų drožlių
  • Džiovinti kokosų traškučiai su nektaru (patiekimui)
  • 1 nedidelė morka (garnyrui)

Paruošimas:

  1. Iš tuno skardinės nupilamas aliejus, bet paliekamas šlapumas.
  2. Tunas dedamas į įkaitintą keptuvę, išspaudžiamas česnakas. Pakepama 1-2 min.
  3. Dedami špinatai, pilamas kokosų pienas, dedamas kubeliais pjaustytas tofu sūris.
  4. Viskas išmaišoma, dedamos kokosų drožlės, barstoma pipirais, išspaudžiama citrina.
  5. Viskas kepinama ~3 minutes.
  6. Per tą laiką sutarkuojamos morkos.
  7. Patiekiama su kokosų traškučiais, morkų salotomis ir citrina.
  8. Skanaus!

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

Previous Post: « Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Sekantis įrašas: Veganiški pupelių blyneliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt