Taip, šis patiekalas atrodo pritaikytas tikrai specifiniam skoniui. Mano receptorių kontrolė praleido jį su malonumu.
Tiems kas mėgsta kokosą ir tuną atskirai, manau šis derinys irgi bus priimtinas ir labai įdomus.
Ingredientai:
- 100 ml. kokosų pieno
- 2 saujos špinatų
- 2 skiltelės žaliosios citrinos (+ 2 patiekimui)
- 2 skiltelės česnako
- 90g Tofu
- Žiupsnis pipirų
- 80g Kons.tuno alyvuogių aliejuje
- 2 valgomieji šaukštai kokosų drožlių
- Džiovinti kokosų traškučiai su nektaru (patiekimui)
- 1 nedidelė morka (garnyrui)
Paruošimas:
- Iš tuno skardinės nupilamas aliejus, bet paliekamas šlapumas.
- Tunas dedamas į įkaitintą keptuvę, išspaudžiamas česnakas. Pakepama 1-2 min.
- Dedami špinatai, pilamas kokosų pienas, dedamas kubeliais pjaustytas tofu sūris.
- Viskas išmaišoma, dedamos kokosų drožlės, barstoma pipirais, išspaudžiama citrina.
- Viskas kepinama ~3 minutes.
- Per tą laiką sutarkuojamos morkos.
- Patiekiama su kokosų traškučiais, morkų salotomis ir citrina.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą