• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kokosinis varškės pyragas

2021-02-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Kokosinis varškės pyragas

Pagrindas:

  • 100g. kamb. temp. sviestas
  • 50g cukrus
  • 1 kiaušinio trynys
  • 200g miltai
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Kremas:

  • 500g varškė
  • 3 kiaušiniai
  • 50g cukrus
  • Mėgstamos uogos (naudojau braškes ir avietes)

Viršus:

  • 100g kokoso drožlės
  • 100g kamb. temp. sviestas
  • 150g miltai
  • 70g cukrus

Gaminimas:

  1. Pradedame nuo pagrindo.
  2. Cukrų išmaišyti su sviestu, pilti trynį, berti persijotus miltus ir kepimo miltelius.
  3. Viską gerai išminkyti, kloti ant kepimo formos pagrindo ir kraštų, naudojau 18cm tortinę.
  4. Dėti į šaldytuvą.
  5. Kremas. Viską apart uogas sumaišome ir sutriname šakute.
  6. Galiausiai pyrago viršui skirtus produktus rankomis sumaišome iki žemių pavidalo.
  7. Ištraukiame tešlą iš šaldytuvo, dedame uogas, pilame varškės masę, kokoso trupinius.
  8. Kepame apie 180*C temperatūroje – 1 val.
  9. Skanaus! ????????????

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai

 

Panašūs receptai

Avižinis pyragas su vynuogėmis
Avižinis pyragas su vynuogėmis
Uogų galetė
Uogų galetė
Trupininis slyvų pyragas
Trupininis slyvų pyragas

Previous Post: « Bananiniai keksiukai
Sekantis įrašas: Karštos wakame salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt