Pagrindas:
- 100g. kamb. temp. sviestas
- 50g cukrus
- 1 kiaušinio trynys
- 200g miltai
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Kremas:
- 500g varškė
- 3 kiaušiniai
- 50g cukrus
- Mėgstamos uogos (naudojau braškes ir avietes)
Viršus:
- 100g kokoso drožlės
- 100g kamb. temp. sviestas
- 150g miltai
- 70g cukrus
Gaminimas:
- Pradedame nuo pagrindo.
- Cukrų išmaišyti su sviestu, pilti trynį, berti persijotus miltus ir kepimo miltelius.
- Viską gerai išminkyti, kloti ant kepimo formos pagrindo ir kraštų, naudojau 18cm tortinę.
- Dėti į šaldytuvą.
- Kremas. Viską apart uogas sumaišome ir sutriname šakute.
- Galiausiai pyrago viršui skirtus produktus rankomis sumaišome iki žemių pavidalo.
- Ištraukiame tešlą iš šaldytuvo, dedame uogas, pilame varškės masę, kokoso trupinius.
- Kepame apie 180*C temperatūroje – 1 val.
- Skanaus! ????????????
Parašykite komentarą