Ingridientai
*800g koldūnų su mėsa
*4 v.š. grietinės
*150g mozzarella sūrio
*0,5 a.š. picos prieskonių
*2 v.š. sviesto
*druska ir pipirai
*50g svogūnų laiškų
Gaminimas
Koldūnus išverdame ir nusausiname.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame išvirtus koldūnus, kuriuos ant didesnės ugnies paskrudiname.
Apkeptus koldūnus sudedame į kepimo indą ir aptepame grietine. Pabarstome picos prieskoniais, druska ir pipirais,smulkintais svogūnų laiškais, ant viršaus sudedame riekelėmis pjaustytą mozzarella sūrį ir dedame į orkaitę, kur kepame 15 minučių.
Koldūnus keptus su sūriu patiekiame šiltus.
Parašykite komentarą