• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Marinuoti grybai

2011-08-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1l miško grybų
  • 1l vandens
  • 50-70ml acto
  • 2 v.š. druskos
  • 2 v.š. cukraus
  • 4 lauro lapai
  • 5 juodųjų pipirų grūdeliai

Gaminimas


Grybus išverdame pasūdytame (1a.š.) vandenyje ir nusausiname.
Puode užverdame litrą vandens ir sudedame į jį druską, cukrų, prieskonius ir išmaišome. Ištirpus cukrui bei druskai supilame actą ir dar 2-3 minutes verdame. Į verdantį marinatą sudedame išvirtus grybus ir verdame iki 4 minučių.
Į švarius stiklainius sudedame grybus, bei uzpilame marinatu.

Kategorijos:Daržovių ir grybų, Konservavimas, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, cukrus, grybai, lauro lapai, marinatas, pipirai

 

Panašūs receptai

grybu ikrai ziemai
Grybų ikrai
astri adzika
Aštri adžika žiemai
Konservuotų daržovių asorti receptas

Previous Post: « Šviežių bulvių salotos su kiauliena
Sekantis įrašas: Jautiena pievagrybių padaže užkepta su bulvių koše »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt