• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Marinuoti svogūnai

2010-08-11 by Kulinarė Palikti komentarą

Marinuoti svogūnai

Ingridientai

  • maži svogūnai (1l stiklainiui)
  • 1 valg. š. druskos
  • 5 lauro lapai
  • 8 juodieji pipirų žirneliai
  • 9 procentų actas
  • vanduo
  • 1 čili pipiras

Gaminimas

  1. Svogūnus nulupame ir nupjauname viršūnėles.
  2. Sudedame į stiklainį. Kartu sudedame lauro lapus, pipirus bei druską.
  3. Marinatui į puodą pilame actą ir vandenį santykiu 1:1 ir užverdame.
  4. Užvirus marinatui pilame jį ant svogūnų, tvirtai užsukame stiklainio dangtelį ir statome į vėsią vietą.

Kategorijos:Daržovių ir grybų, Konservavimas, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, čili pipiras, lauro lapai, marinatas, pipirai, svogūnai

 

Panašūs receptai

grybu ikrai ziemai
Grybų ikrai
astri adzika
Aštri adžika žiemai
Konservuotų daržovių asorti receptas

Previous Post: « Skrudintų koldūnų užkandis su padažu
Sekantis įrašas: Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt