Ingridientai
- 1l stiklainiui svogūnų
- 100ml balto vyno acto
- 200ml vandens
- 1 valg. š. druskos
- 2 valg. š. rudojo cukraus
- 4 valg. š. garstyčių sėklų
- 1 ne itin aštraus čili pipiro
Gaminimas
- Nulupame svogūnus ir nupjauname viršūnėles.
- Svogūnus užpilame šaltu vandeniu su druska ir paliekame per naktį (receptas reikalauja, kad į 1 litrą vandens būtų dedama 100g druskos).
- Ryte sūrų vandenį nuo svogūnų nupilame ir svogūnus sudedame į stiklainį.
- Marinatui užverdame vandenį su druska, cukrumi ir actu, sudedame garstyčių sėklas bei čili pipirą ir dar karštą užpilame ant svogūnų ir stipriai užsukame stiklainio dangtelį.
- Laikome tamsioje vėsioje vietoje.
Parašykite komentarą