• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Marinuoti svogūnai su garstyčių sėklomis

2010-08-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Marinuoti svogūnai su garstyčių sėklomis

Ingridientai

  • 1l stiklainiui svogūnų
  • 100ml balto vyno acto
  • 200ml vandens
  • 1 valg. š. druskos
  • 2 valg. š. rudojo cukraus
  • 4 valg. š. garstyčių sėklų
  • 1 ne itin aštraus čili pipiro

Gaminimas

  1. Nulupame svogūnus ir nupjauname viršūnėles.
  2. Svogūnus užpilame šaltu vandeniu su druska ir paliekame per naktį (receptas reikalauja, kad į 1 litrą vandens būtų dedama 100g druskos).
  3. Ryte sūrų vandenį nuo svogūnų nupilame ir svogūnus sudedame į stiklainį.
  4. Marinatui užverdame vandenį su druska, cukrumi ir actu, sudedame garstyčių sėklas bei čili pipirą ir dar karštą užpilame ant svogūnų ir stipriai užsukame stiklainio dangtelį.
  5. Laikome tamsioje vėsioje vietoje.

Kategorijos:Daržovių ir grybų, Konservavimas, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: baltojo vyno actas, čili pipiras, cukrus, garstyčios, marinatas, svogūnai

 

Panašūs receptai

grybu ikrai ziemai
Grybų ikrai
astri adzika
Aštri adžika žiemai
Konservuotų daržovių asorti receptas

Previous Post: « Kepta vištiena su sezamo sėklomis
Sekantis įrašas: Krabų lazdelių ir daržovių blyneliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt