• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Saldus konservuotas moliūgas

2010-08-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Saldus konservuotas moliūgas

Ingridientai

  • Cukraus – 550g
  • Moliūgų – 2000g
  • Cinamono lazdelių – 4vnt.
  • Balto vyno acto – 550ml
  • Gvazdikėlių – 15vnt.

Gaminimas

  1. Moliūgą nulupame, supjaustome ir sudedame į dubenį.
  2. Į puodą supilame actą ir cukrų, sudedame cinamoną bei gvazdikėlius ir kaitiname apie 5 minutes.
  3. Šiltą užpilą pilame ant moliūgų, uždengiame ir paliekame 8 valandoms ar net per visą naktį.
  4. Užpilą nupilame atgal į puodą ir kaitiname 5 minutes. Tada išimame cinamono lazdeles ir gvazdikėlius (galima palikti dėl dekoracijos), sudedame moliūgo skilteles ir verdame dar 5 minutes.
  5. Po 5 minučių nuimame nuo ugnies ir truputį atvėsiname ir supilstome į stiklainiukus.

Kategorijos:Daržovių ir grybų, Konservavimas, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: baltojo vyno actas, cinamonas, cukrus, Desertai, gvazdikėliai, moliūgas, Patiekalai receptai, receptas

 

Panašūs receptai

grybu ikrai ziemai
Grybų ikrai
astri adzika
Aštri adžika žiemai
Konservuotų daržovių asorti receptas

Previous Post: « Kijevo kepsnys
Sekantis įrašas: Kiaušinių ir makaronų apkepas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt