
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Kvietinių miltų – 120g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Kopūstų – 450g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Porų – 1vnt.
Gaminimas
- Kopūstą labai smulkiai supjaustome (plonomis trumpomis juostelėmis).
- Porą supjaustome ir dubenyje sumaišome su smulkintu kopūstu, miltais bei 0,25 a.š. druskos ir pipirų.
- Atskirame dubenėlyje suplakame kiaušinius ir supilame į dubenį su kopūstu. Rankomis gerai išmaišome.
- Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. aliejaus ir sudedame kopūstus, kuriuos kepame apie 7 minutes ant vidutinės ugnies.
- Apskrudus vienai pusei, atsargiai mentele apverčiame apkepą kad nesuirtų. Kepame dar 7 minutes su likusiu aliejumi.
- Susmulkiname česnaką ir užbarstome ant apkepo viršaus likus kepti vos porai minučių.
- Kopūstų apkepą patiekiame šiltą, paskanintą mėgiamu padažu (tinka sojos, pomidorų ar majonezo) padažu ar parmezano sūriu.
Parašykite komentarą