• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kopūstų košė su rūkyta šonine

2010-12-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1kg kopūsto
*1 svogūnas
*3 v.š. sviesto
*300g rūkytos kiaulienos šoninės
*druska ir pipirai
*1 lauro lapas
*100ml sultinio
*2 v.š. grietinės

Gaminimas

Gilioje keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame pjaustytą kopūstą (pjaustome ne stambiai, bet ir ne per smulkiai). Kopūstą su smulkintu česnaku ant vidutinės ugnies kepame apie 6-9 minutes dažnai maišydami. Apkeptą kopūstą sudedame į puodą.
Į keptuvę, kur kepė kopūstas, sudedame pjaustytą šoninę su svogūnu, kuriuos kepame apie 5 minutes ant vidutinės ugnies. Iškeptą šoninę su svogūnais sudedame į puodą su kopūstais. Užpilame sultinį, beriame druskos ir pipirų, dedame lauro lapą, išmaišome ir ant silpnos ugnies troškiname apie 10 minučių.
Po 10 minučių dedame šaukštą grietinės, dar kartą išmaišome ir po 2-3 minučių nuimame nuo ugnies.
Kopūstų košę su rūkyta šonine pateikiame šiltą su virtomis bulvėmis.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: grietinė, kiaulienos šoninė, kopūstas, košė, lauro lapai, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Kepta tilapija su agurkų padažu
Sekantis įrašas: Makaronai su kiaušiniu ir kumpiu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt