• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Korėjietiška Jautiena Bibimbap

2020-01-02 by Kulinarė 1 Comment

INGRIDIENTAI:

  • 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 4 česnako skiltelių
  • 1 1/2 puod. ryžių
  • 1 arb. š. sezamų aliejaus
  • 180g špinatų
  • 3 arb. š. kepintų sezamo sėklų
  • 500g jautienos faršo
  • 1 valg. š. tarkuoto imbiero
  • 60ml austrių padažo
  • 1 1/2 sojų padažo
  • 1 1/2 rudojo cukraus
  • 4 kiaušinių
  • 2 nedidelių morkų
  • 2 nedidelių agurkų
  • 1 puod. sojų daigų
  • 1 valg. š. Sriracha padažo

Gaminimas:

  1. Ant vidutinės ugnies įkaitiname puodą su 2 arb. š. alyvuogių aliejaus.
  2. Sudedame pusę turimų smulkintų česnakų ir maišydami pakepiname apie 2 minutes.
  3. Suberiame ryžius ir pamaišome. Įpilame 2 1/2 puod. vandens ir užverdame.
  4. Sumažiname ugnį, uždengiame ir verdame apie 12 minučių arba kol nebeliks vandens. Nuimame nuo ugnies ir paliekame 10 minučių uždengtą puodą.
  5. Keptuvėje įkaitiname sezamų aliejų, sudedame špinatus. Maišome ir pakepiname apie 2 minutes. Beriame pusę turime sezamo sėklų, pagardiname druska bei pipirais, išmaišome ir atidedame į šoną.
  6. Keptuvėje įpilame 2 arb. š. alyvuogių aliejaus, įkaitiname ir sudedame jautieną. Apkepame apie 5 minutes.
  7. Sudedame imbierą bei likusį česnaką. Pakepame apie minutę.
  8. Dedame austrių padažą, sojų padažą bei cukrų. Gerai išmaišome, kad pasidengtų visa mėsa ir pakepiname dar apie 2 minutes. Atidedame ir paliekame kur nors šiltai.
  9. Pilame į keptuvę likusį aliejų and vidutinės ugnies ir įmušame kiaušinius. Kepame apie 2 minutes arba iki Jūsų pageidaujamo trynio kietumo.
  10. Dedame į dubenėlius ryžius. Ant viršaus paskirstome šiaudeliais pjaustytas morkas, agurką, sojų daigus, špinatus bei jautieną. Ant viršaus uždedame po kiaušinį. Pabarstome likusiomis sezamo sėklomis. Pagardiname Sriracha padažu.
  11. Skanaus!

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Korėjiečių, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Meksikietiškos įdarytos paprikos
Meksikietiškos įdarytos paprikos
Greitas čili troškinys
Greitas čili troškinys
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais

Previous Post: « Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“
Sekantis įrašas: Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais »

Reader Interactions

Comments

  1. Irens

    2020-01-02 at 16:46

    Puikus receptas, Butinai isvandysiu. Aciu

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt