• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krabų lazdelių kepsneliai

2020-11-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Krabų lazdelių kepsneliai

Reikės kepsneliams:

  • 500g krabų lazdelių
  • 1 kiaušinio
  • 3 v.š. majonezo
  • 1 a.š. garstyčių
  • 1 citrinos sulčių
  • druskos
  • pipirų
  • 1/2 puodelio panko džiūvėsėlių
  • Aliejaus kepimui

Padažui:

  • 1 marinuoto agurkėlio
  • 1 skiltelės česnako
  • 1/4 puodelio majonezo
  • 1/4 puodelio beskonio jogurto
  • 1 v. š. garstyčių
  • 2 v. š. citrinos sulčių
  • 1 a. š. krienų
  • 2 a. š. maltos paprikos

Gaminimo eiga:

  1. Krabų lazdeles supjaustome riekelėmis ir pirštais susmulkiname iki smulkių trupinėlių
  2. Kiaušinį išplakame atskirame dubenėlyje.
  3. Į kaiušinį įmaišome majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir prieskonius.
  4. Į kiaušinių masę sudedame krabų lazdeles ir džiūvėsėlius. Gerai išmaišome.
  5. Drėgnomis rankomis formuojame kotleto dydžio kepsnelius. Jei masė per skysta formuoti, įberiame dar panko džiūvėsėlių.
  6. Kotletukus kepame įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iki kol abi pusės pasidengs ruda, traškia plutele.
  7. Kol kepsneliai kepa, pasigaminame padažą.
  8. Česnaką išspaudžiame arba smulkiai supjaustome peiliu.
  9. Agurkėlį supjaustome smulkiais kubeliais.
  10. Česnaką ir agurkėlius sumaišome su likusiais padažo ingredientais.
  11. Kepsnelius skanu valgyti, tiesiog, vienus su padažu arba su balta duona.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Naminiai kotletai
Sekantis įrašas: Vištienos „befstrogenas“ »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt