Lašišai su mangų salsa reikės
- 2 gabalėlių lašišos
- 1/2 a.š. rūkytos paprikos
- druskos
- pipirų
- citrinos sulčių
- 1/2 mango
- 1/2 raudonojo svogūno
- 1/2 raudonosios paprikos
- kalendros
- šviežių aitriųjų pipirų
- laimo sulčių
Gaminimas
- Lašišą įtrinti paprika, druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis.
- Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėti žuvį.
- Jei ji yra kambario temperatūros ir maždaug 2 pirštų storio, tai kiekvieną jos pusę kepti po 3 – 4 minutes. Jei lašiša iš šaldytuvo – prireiks daugiau laiko.
- Tuo metu pasiruošti salsą.
- Smulkiai supjaustyti mangą, svogūną, papriką, čili pipirą, kurio dedat tiek, kiek norisi.
- Galiausiai pagardinti druska ir laimo sultimis.
- Iškepusią lašišą į lėkštę ir salsa šalia.
- Labai tinka su bolivinėmis balandos.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame papipirink.
Parašykite komentarą