• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lašišos ir kruopų troškinys

2021-12-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Lašišos ir kruopų troškinys

Troškiniui reikės

  • 100g rūkytos lašišos
  • 1/2 stiklinės lęšių
  • 1/2 stiklinės ryžių
  • 2 saujos špinatų
  • 1 morkos
  • 2 mažų paprikų
  • 1/2 stiklinės blenderiu maltų pomidorų (1-2 vnt. priklausomai nuo dydžio)
  • Druskos
  • Pipirų
  • 3 česnako skiltelių
  • Alyvuogių aliejus

Gaminimas

  1. Puode įkaitinamas alyvuogių aliejus, dedami smulkinti česnakai, smulkiai pjaustyta morka, pakepama 4 minutes.
  2. Tada užpilama trintais pomidorais, truputį pasūdoma (nuo lašišos tikrai nemažai sūrumo bus tai nepersistenkite).
  3. Patroškinama apie 5 minutes.
  4. Tada dedama rūkyta lašiša ir pjaustyta paprika.
  5. Viskas patroškinama porą minučių.
  6. Tada beriami ryžiai, užpilama stikline virinto vandens ir troškinama 10 minučių uždengus dangčiu.
  7. Tuomet beriami lęšiai, pabarstoma pipirais, išmaišoma ir troškinama dar apie 7 min.
  8. Pabaigoje dedami pjaustyti špinatai ir patroškinama dar kelias minutes.
  9. Skanaus!

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

Previous Post: « Tradicinis naminis batonas
Sekantis įrašas: Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt