Ingridientai
- Kvietinių miltų – 120g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Varškės sūrio – 250g
- Cukraus – 12 šaukšt.
- Sviesto – 2 šaukštai
- Slyvų – 500g
Knedle – lenkiški varškėčiai su saldžiu įdaru.
Gaminimas
- Į dubenį sutrupiname varškės sūrį ir beriame miltus, dedame kiaušinį, sviestą ir visa tai gerai kartu minkome kol gauname vientisą tešlą.
- Iš slyvų išimame kauliukus.
- Iš tešlos delne pasidarome blynelį ir dedame į vidurį slyvą, pabarstome cukrumi ir gražiai užspaudžiame.
- Padarytus varškėčius dedame į verdantį vandenį ir verdame apie 8 minutes.
- Išvirtus varškėčius atsargiai išimame iš puodo, dedame į lėkštę, uždedame po nedidelį gabaliuką sviesto, pabarstome cukrumi ir cinamonu.
Parašykite komentarą