• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru

2013-09-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g miltų
  • aliejus
  • 300ml vandens
  • 300g grybų
  • 1 svogūnas
  • 3 kiaušiniai
  • 0,25 a.š. cukraus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Išverdame ir sumalame grybus.
Išverdame kietai 2 kiaušinius.
Dubenyje pagaminame tešlą lietiniams blynams ir vandens ir miltų. Tešla turi būti skysta, kad lengva būtų pilti į keptuvę su samčiu. Į tešla dedame druskos, cukraus ir 1 kiaušinį.
Įkaitiname keptuvę ir pilame lašelį aliejaus. Samčiu semiame blynų tešlos ir pilame į keptuvę, ją paskirstome taip, kad pasidengtų visa keptuvė. Kepame po 1-2 minutes iš abiejų pusių.
Sumaltus grybus sumaišome su smulkintu svogūnu bei smulkiai supjaustytais kiaušiniais. Beriame druskos ir pipirų. Paruoštą įdarą šaukštu dedame į lietinio vidurį ir suvyniojame taip, kad įdaras neišbyrėtų.
Dar kartą įkaitiname keptuvę su 3 v.š. aliejaus ir sudedame įdarytus lietinius, kuriuos kepame po 3 minutes kol švelniai paskrunda.
Patiekiame karštus su grietine.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Daržovių bei grybų patiekalai, Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, cukrus, grybai, kiaušiniai, lietiniai blynai, miltai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Virtinukai su grybais
Virtinukai su grybais
Salierų blynai su padažu
Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai

Previous Post: « Kepta bulvė su lašiša ir krienais
Sekantis įrašas: Virtinukai su grybais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt