• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu

2021-12-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Lietiniai su kumpiu ir sūriu

Pusryčiai, pietūs ar vakarienė – lietiniai visada geras pasirinkimas. Patiekalui reikia nedaug ingredientų, o įdarą visada galite pasirinkti vis naują. Beje, pats gaminimas užtruks nuo keliolikos iki keliasdešimties minučių. Šį kartą siūlome išbandyti lietinius su sūriu ir kumpiu. Bet būtinai išbandykite ir mūsų siūlomus lietinius su pievagrybių įdaru.

Lietiniams reikės

  • 200g kvietinių miltų
  • 1 puodelio pieno
  • 2 kiaušinių
  • 2 valg. š. sviesto
  • sviesto arba aliejaus kepimui
  • druskos

Įdarui reikės

  • 150g kiaulienos kumpio
  • 100g sūrio (rekomenduojama naudoti Džiugo kietąjį sūrį)
  • 3 valg. š. majonezo (nebūtina)
  • jelapeno (nebūtina)

Gaminimo eiga

  1. Suplakame kiaušinius.
  2. Supilame pieną bei tirpintą pieną ir viską sumaišome.
  3. Dedame truputį druskos.
  4. Beriame dalimis miltus ir nuolatos maišome. Turime gauti skystą tešlą.
  5. Įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus arba sviesto.
  6. Pilame tešlos labai ploną sluoksnį, kad padengtų visą keptuvės dugną.
  7. Apkepus, apverčiame lietinį ir dar trumpai pakepame.
  8. Sumaišome pjaustytą kumpį su tarkuotu sūriu ir kitais ingredientais (jei naudojame).
  9. Dedame įdarą ant lietinio krašto ir jį sulankstome.
  10. Dedame atgal į keptuve ir dar visus sulankstytus lietinius apkepame 1-2 minutes, kad išsilydytų sūris.
  11. Valgome su grietine.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame Mindaugui.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Minkšti faršo blyneliai
Minkšti faršo blyneliai
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Sekantis įrašas: Avižinis pyragas su vynuogėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt