• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu

2021-12-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Lietiniai su kumpiu ir sūriu

Pusryčiai, pietūs ar vakarienė – lietiniai visada geras pasirinkimas. Patiekalui reikia nedaug ingredientų, o įdarą visada galite pasirinkti vis naują. Beje, pats gaminimas užtruks nuo keliolikos iki keliasdešimties minučių. Šį kartą siūlome išbandyti lietinius su sūriu ir kumpiu. Bet būtinai išbandykite ir mūsų siūlomus lietinius su pievagrybių įdaru.

Lietiniams reikės

  • 200g kvietinių miltų
  • 1 puodelio pieno
  • 2 kiaušinių
  • 2 valg. š. sviesto
  • sviesto arba aliejaus kepimui
  • druskos

Įdarui reikės

  • 150g kiaulienos kumpio
  • 100g sūrio (rekomenduojama naudoti Džiugo kietąjį sūrį)
  • 3 valg. š. majonezo (nebūtina)
  • jelapeno (nebūtina)

Gaminimo eiga

  1. Suplakame kiaušinius.
  2. Supilame pieną bei tirpintą pieną ir viską sumaišome.
  3. Dedame truputį druskos.
  4. Beriame dalimis miltus ir nuolatos maišome. Turime gauti skystą tešlą.
  5. Įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus arba sviesto.
  6. Pilame tešlos labai ploną sluoksnį, kad padengtų visą keptuvės dugną.
  7. Apkepus, apverčiame lietinį ir dar trumpai pakepame.
  8. Sumaišome pjaustytą kumpį su tarkuotu sūriu ir kitais ingredientais (jei naudojame).
  9. Dedame įdarą ant lietinio krašto ir jį sulankstome.
  10. Dedame atgal į keptuve ir dar visus sulankstytus lietinius apkepame 1-2 minutes, kad išsilydytų sūris.
  11. Valgome su grietine.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame Mindaugui.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Minkšti faršo blyneliai
Minkšti faršo blyneliai
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele

Previous Post: « Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Sekantis įrašas: Avižinis pyragas su vynuogėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt