• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su ančiuviais ir pomidorais

2011-04-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g makaronų
  • 150g ančiuvių filė
  • 5 pomidorai
  • 2 svogūnai
  • 1 a.š. cukraus
  • 1 v.š. baltojo vyno acto
  • 3 v.š. aliejaus
  • 70g parmezano sūrio
  • druska ir pipirai

Gaminimas

:
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Vieną svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, o kitą labai plonais pusžiedžiais.
Pomidorus supjaustome riekelėmis ir sudedame į keptuvę su įkaitintu sviestu. Kepame pomidorus apie 4-5 minutes ant stiprios ugnies. Į keptuvę sudedame kubeliais pjaustytą svogūną, beriame druskos ir pipirų, cukrų, pilame actą, išmaišome ir kepame 8 minutes.
Patiekdami dedame makaronų į lėkštę, ant viršaus dedame kelis šaukštus keptų pomidorų, ant pomidorų dedame žalio, pusžiedžiais pjaustyto svogūno, viską pabarstome tarkuotu parmezano sūriu ir ant viršaus dedame po kelias ančiuvių filė.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, ančiuviai, baltojo vyno actas, cukrus, makaronai, parmezano sūris, pomidorai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronai su krevetėmis
Makaronai su krevetėmis

Previous Post: « Agurkų salotos su kalendra ir avokadu
Sekantis įrašas: Silkė su obuoliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt