• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su aštriu faršo padažu

2010-09-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronai su aštriu faršo padažu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Vištienos sultinio – 100ml
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Kiaulienos faršo – 400g
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Grietinės (30%) – 3 šaukštai
  • Makaronų – 450g
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Įkaitiname keptuvę su riebalais ir sudedame smulkintą svogūną bei čili pipirą. Kepame apie 2-3 minutes ir sudedame mėsos faršą, įberiame druskos ir pipirų. Faršą kepame apie 15 minučių dažnai maišydami.
  3. Ant faršo beriame miltų šaukštą ir išmaišome iškarto, kad nesusidarytų gumuliukai.
  4. Supilame sultinį ir sudedame grietinę. Gerai išmaišome ir kaitiname ant silpnos ugnies apie 7-10 minučių.
  5. Patiekdami į lėkštę dedame makaronų, ant viršaus dedame mėsos padažo ir pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: čili pipiras, faršas, grietinė, makaronai, miltai, padažas, parmezano sūris, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronai su krevetėmis
Makaronai su krevetėmis

Previous Post: « Makaronai su krevetėmis ir pomidorais
Sekantis įrašas: Bulvės įdarytos krabais ir sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt