Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vištienos sultinio – 100ml
- Parmezano sūrio – 50g
- Kiaulienos faršo – 400g
- Čili pipirų – 1vnt.
- Grietinės (30%) – 3 šaukštai
- Makaronų – 450g
- Kvietinių miltų – 1 šaukštas
- Svogūnų – 1vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Įkaitiname keptuvę su riebalais ir sudedame smulkintą svogūną bei čili pipirą. Kepame apie 2-3 minutes ir sudedame mėsos faršą, įberiame druskos ir pipirų. Faršą kepame apie 15 minučių dažnai maišydami.
- Ant faršo beriame miltų šaukštą ir išmaišome iškarto, kad nesusidarytų gumuliukai.
- Supilame sultinį ir sudedame grietinę. Gerai išmaišome ir kaitiname ant silpnos ugnies apie 7-10 minučių.
- Patiekdami į lėkštę dedame makaronų, ant viršaus dedame mėsos padažo ir pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.
Parašykite komentarą