Ingridientai
- 350g spagetti makaronų
- 450g jautienos-kiaulienos faršo (per pusę)
- 1 svogūnas
- 100g pomidorų padažo
- 1 v.š. miltų
- 50ml raudono vyno
- 250ml sultinio
- 70 ml aliejaus
- 1 a.š. raudonėlio
- druska ir pipirai
Gaminimas
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 3-4 minutes ant silpnos ugnies. Beriame raudonėlį, truputį pipirų, sudedame mėsos faršą, truputį druskos ir kepame apie 10 minučių.
Iškepus faršui, supilame sultinį ir troškiname dar 7-10 minučių. Beriame druskos ir pipirų bei miltus, išmaišome ir supilame vyną bei pomidorų padažą. Po kelių minučių nuimame nuo ugnies.
Patiekdami dedame į lėkštę makaronų ir užpilame juos paruoštu Bolonese padažu.
Parašykite komentarą