Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Vištienos sultinio – 100ml
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Parmezano sūrio – 50g
- Kiaulienos faršo – 300g
- Grietinės (30%) – 1 šaukštas
- Makaronų (Penne) – 350g
- Rozmarino – 0.33 šaukštai
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame vandeniu ir nusausiname.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi, sudedame faršą, rozmariną, beriame druskos, pipirų ir kepame apie 10-13 minučių dažnai maišydami.
- Pilame sultinį, sudedame grietinę, čili pipirą (jei norime, kad padažas aštresnis būtų – pipirą dedame kepti kartu su faršu) ir dar 3-5 minutes troškiname.
- Patiekdami į lėkštę dedame virtų makaronų ir užpilame faršo padažu ir pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.
Parašykite komentarą