• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su grietinėlės ir pupelių padažu

2013-02-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g makaronų (ne spageti)
  • 1 skardinė konservuotų baltų pupelių
  • 100g petražolių
  • 70g parmezano sūrio
  • 2 v.š. sviesto
  • 200g grietinėlės
  • 2 skiltelės česnako
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą česnaką, kurį pakepame minutę. Sudedame nusausintas pupeles, smulkintas petražoles ir kepame 2-3 minutes. Supilame grietinėlę, įberiame druskos ir pipirų, suberiame pusę tarkuoto parmezano sūrio, išmaišome ir ant silpnos ugnies kaitiname iki 5 minučių.
Į lėkštę dedame makaronų ir ant viršaus pilame paruošto pupelių ir grietinėlės padažo, beriame parmezano sūrio ir patiekiame.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, grietinėlė, makaronai, padažas, parmezano sūris, Patiekalai receptai, petražolė, pupelės, sviestas

 

Panašūs receptai

Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronai su krevetėmis
Makaronai su krevetėmis

Previous Post: « Karštos krevečių salotos
Sekantis įrašas: Šokoladinis bananinis pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt