
Ingridientai
- 1/4 puodelio alyvuogių aliejaus
- 12 shallots svogūnų
- 3 česnako skiltelės, susmulkintos
- druska
- pipirai
- 500 g mėgstamų makaronų
- 1 puodelis tarkuoto parmezano
Gaminimas
- Ant vidutinės-žemos ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų.
- Sudėkite plonais griežinėliais pjaustytus svogūnus, česnaką ir druską.
- Vis pamaišydami kepkite apie 20 minučių, kol svogūnai suminkštės ir paruduos. Pagardinkite pipirais ir druska pagal skonį.
- Kol svogūnai kepa pradėkite virti makaronus.
- Makaronams išvirus, maždaug vieną puodelį vandens iš makaronų užpilkite ant iškeptų svogūnų. Ir viską išmaišykite.
- Nukoškite makaronus ir sudėkite į keptuvę su svogūnais. Sudėkite sūrį ir viską sumaišykite.
- Patiekite nedelsiant!
Parašykite komentarą