• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su kepenėlių ir vyno padažu

2010-10-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronai su kepenėlių ir vyno padažu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Vištienos sultinio – 100ml
  • Džiūvėsėlių – 100g
  • Rozmarino – 30g
  • Vištienos kepenėlių – 500g
  • Raudonas vyno – 50ml
  • Pomidorų – 4vnt.
  • Balzamiko acto – 50ml
  • Lazanijos lakštų – 400g

Gaminimas

  1. Lazanijos makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir išilgai perpjauname į tris dalis.
  2. Vištienos kepenėles pjauname į mažesnius gabaliukus ir apvoliojame džiūvėsiuose.
  3. Įkaitiname keptuvę aliejumi ir sudedame kepenėles, kurias kepame apie 5 minutes. Iškeptas kepenėles dedame į dubenį.
  4. Į išvalytą keptuvę pilame dar aliejaus ir sudedame pjaustytus pomidorus. Kepame juos kol išsiskirs sultys.
  5. Ant apkeptų pomidorų supilame sultinį, raudoną vyną bei balzamiko actą. Ant silpnos ugnies kaitiname apie 4 minutes.
  6. Dedame rozmariną, sudedame vištienos kepenėles, beriame truputį druskos ir pipirų, ir troškiname 3 minutes.
  7. Patiekdami dedame į lėkštę kepenėlių padažo ir ant viršaus bei šonuose dedame lazanijos makaronus.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, balzamiko actas, džiūvėsiai, lazanija, makaronai, padažas, pomidorai, raudonas vynas, rozmarinas, sultinys, vištienos kepenėlės

 

Panašūs receptai

Makaronų apkepas su faršu
Makaronų apkepas su faršu
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Makaronai Su Jūros Gėrybėmis Ir Saulėje Džiovintais Pomidorais
Wok Makaronai
Wok Makaronai

Previous Post: « Šokoladiniai putėsiai (mousse)
Sekantis įrašas: Greitas Cezario salotų padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt