Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vištienos sultinio – 100ml
- Džiūvėsėlių – 100g
- Rozmarino – 30g
- Vištienos kepenėlių – 500g
- Raudonas vyno – 50ml
- Pomidorų – 4vnt.
- Balzamiko acto – 50ml
- Lazanijos lakštų – 400g
Gaminimas
- Lazanijos makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir išilgai perpjauname į tris dalis.
- Vištienos kepenėles pjauname į mažesnius gabaliukus ir apvoliojame džiūvėsiuose.
- Įkaitiname keptuvę aliejumi ir sudedame kepenėles, kurias kepame apie 5 minutes. Iškeptas kepenėles dedame į dubenį.
- Į išvalytą keptuvę pilame dar aliejaus ir sudedame pjaustytus pomidorus. Kepame juos kol išsiskirs sultys.
- Ant apkeptų pomidorų supilame sultinį, raudoną vyną bei balzamiko actą. Ant silpnos ugnies kaitiname apie 4 minutes.
- Dedame rozmariną, sudedame vištienos kepenėles, beriame truputį druskos ir pipirų, ir troškiname 3 minutes.
- Patiekdami dedame į lėkštę kepenėlių padažo ir ant viršaus bei šonuose dedame lazanijos makaronus.
Parašykite komentarą