• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su keptai kopūstas bei mėsos faršu

2010-08-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Kopūstas

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 100ml
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kiaulienos faršo – 200g
  • Makaronų – 450g
  • Kopūstų – 200g
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Išverdame makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Įkaitiname keptuvę ir joje išlydome sviestą. Kopūstą stambiai supjaustome ir dedame į įkaitintą keptuvę.
  3. Susmulkiname svogūną ir dedame į keptuvę su kopūstais. Kepame maždaug 6-8 minutes.
  4. Iškeptas daržoves dedame į puodą su makaronais.
  5. Į keptuvę , kurioje kepė daržovės dedame maltą mėsą ir dažnai maišydami kepame, kol faršas iškeps. Iškeptą faršą dedame į puodą su makaronais bei kopūstais ir išmaišome.
  6. Įberiame druskos ir pipirų, supilame grietinėlę ir ant silpnos ugnies dar 5 minutes kaitiname maišydami.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: faršas, grietinėlė, karštieji patiekalai, kopūstas, makaronai, mėsa, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronai su krevetėmis
Makaronai su krevetėmis

Previous Post: « Kiaušinių ir keptų daržovių mišrainė
Sekantis įrašas: Karštas sumuštinis su kiaušiniu ir kumpiu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt