Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 100ml
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kiaulienos faršo – 200g
- Makaronų – 450g
- Kopūstų – 200g
- Svogūnų – 1vnt.
- Sviesto – 2 šaukštai
Gaminimas
- Išverdame makaronus pagal nurodymus ant pakuotės.
- Įkaitiname keptuvę ir joje išlydome sviestą. Kopūstą stambiai supjaustome ir dedame į įkaitintą keptuvę.
- Susmulkiname svogūną ir dedame į keptuvę su kopūstais. Kepame maždaug 6-8 minutes.
- Iškeptas daržoves dedame į puodą su makaronais.
- Į keptuvę , kurioje kepė daržovės dedame maltą mėsą ir dažnai maišydami kepame, kol faršas iškeps. Iškeptą faršą dedame į puodą su makaronais bei kopūstais ir išmaišome.
- Įberiame druskos ir pipirų, supilame grietinėlę ir ant silpnos ugnies dar 5 minutes kaitiname maišydami.
Parašykite komentarą