• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su keptomis paprikomis ir pikantišku padažu

2011-04-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 350g spageti makaronų
  • 2 raudonos paprikos
  • 5 skiltelės česnako
  • 50g petražolių
  • 50g pomidorų padažo
  • 2 v.š. sojų padažo
  • 2 v.š. raudono vyno acto
  • 1 a.š. medaus
  • 1 a.š. aštraus padažo
  • 2 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Paprikas supjaustome stambiais gabaliukais ir sudedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Ant stiprios ugnies skrudiname paprikas apie 4-6 minutes. Į keptuvę sudedame česnakų skilteles, perpjautas pusiau ir dar 1-2 minutes skrudiname.
Dubenėlyje sumaišome pomidorų padažą, medų, sojų padažą, actą bei aštrų padažą. Paruoštą padažą pilame ant makaronų ir išmaišome. Suberiame smulkintas petražoles ir sudedame keptas daržoves.
Patiekiame makaronus su paprikomis ir pikantišku padažu šiltus.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, makaronai, medus, padažas, paprika, petražolė, pomidorų padažas, raudonojo vyno actas, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronai su krevetėmis
Makaronai su krevetėmis

Previous Post: « Keptos dešrelės su šparagais perrištos šonine
Sekantis įrašas: Špinatų salotos su putpelių kiaušiniais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt