
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 150g
- Pieno – 50ml
- Sauso balto vyno – 50ml
- Parmezano sūrio – 30g
- Makaronų – 350g
- Kvietinių miltų – 2 šaukštai
- Kiaulienos šoninės – 200g
- Česnako skiltelių – 5vnt.
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. aliejaus. Kiaulienos šoninę supjaustome ir sudedame į keptuvę. Kepame kol mėsa apskrunda, sudedame smulkintus česnakus ir kepame dar minutę.
- Beriame miltus ir išmaišome. Supilame vyną, sudedame grietinę, pilame pieną ir gerai išmaišome. Kaitiname ant silpnos ugnies. Kaitinant įberiame druskos ir pipirų. Padažui užvirus nuimame nuo ugnies.
- Patiekdami padažą pilame ant virtu makaronų ir užbarstome parmezano sūriu.
Parašykite komentarą