
Ingridientai
- 300g spiralinių makaronų
- 1 didelė morka
- 50g petražolių
- 5 skiltelės česnako
- 30g tarkuoto kietojo sūrio
- aliejus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Morką ir česnakus nulupame.
Į elektrinį smulkintuvą sudedame morką, česnakus, petražoles ir susmulkiname viską.
Į keptuvę su 3-4 v.š. aliejaus sudedame smulkintas daržoves ir kepame jas apie 5-6 minutes ant vidutinės ugnies dažnai maišydami. Apkepus daržovėms – sudedame virtus makaronus, beriame druskos ir truputį pipirų, išmaišome ir viską kepame dar 7-10 minučių ant silpnesnės ugnies.
Makaronus su morkomis ir petražolėmis patiekiame šiltus paskanintus tarkuotu sūriu. (Galima dar pašlakstyti tyru aliejumi).
Parašykite komentarą